Algemeen

Hondenuitlaatservice Vagebond haalt alleen honden op woonachtig in Goirle en die het leuk vinden om met andere honden te spelen. Bij Vagebond werkt maar een persoon: Angelique Versteeg. Er zijn dus geen vervangers.

Eigen terrein

Hondenuitlaatservice Vagebond heeft haar eigen terrein om te wandelen met de honden. Dit ligt in het buitengebied van Poppel (B), 10 minuutjes rijden vanuit Goirle. Het terrein is 10.000 vierkante meter groot en omheind met een hek van 1.20  meter hoog. Het is begroeid met gras (soms wel een halve meter hoog!) waarin paden zijn gemaaid. Verder staan er veel struiken om in te snuffelen, bomen voor de schaduw en plekken om lekker te graven en te plonsen in water.

De auto

Vagebond streeft ernaar om zo CO2-neutraal mogelijk te werken. Daarom rijden we ook een electrische auto, speciaal ingericht om honden te vervoeren. In de auto is ook airco aanwezig dus het ritje is niet alleen gezellig ook qua temperatuur, comfortabel.

Een hond in de bus van hondenuitlaatservice Vagebond op het eigen omheinde terreinGPS-tracker

Je hoort ze wel eens, die verschrikkelijke verhalen over het kwijt zijn van een hond. Daarom krijgen alle hondjes een halsband van Vagebond om met daaraan een GPS-tracker. Mocht het lot ons toevallen, dan is het Vagebondje direct te traceren via de satelliet. Een heel veilig gevoel…

Rooster

Vagebond rijdt alle werkdagen van de week. Op dinsdag en donderdag wandelen we van elf tot een uur en kunnen er maximaal 15 hondjes mee. Op maandag, woensdag en vrijdag wandelen we van 10 tot 12 uur en kunnen er maximaal 10 honden mee.

 Op feestdagen en schoolvakanties is Vagebond gesloten. Check hiervoor het rooster; dan ontstaan er geen misverstanden.

Tarieven

Het abonnement is bedoelt voor honden die wekelijks op een vaste dag mee mogen met Vagebond. Per dag zijn er 15 plaatsen. Met een abonnement bent u hiervan verzekerd.

De strippenkaart wordt gebruikt voor incidentele keren of wanneer u gebruik wilt maken van wisselende dagen. Per keer maakt u een afspraak.

Klik op tarieven voor meer informatie.

 

rooster                                  moet ik thuis zijn?                                   tarieven